Nieuws

SamSam Zomerfeest in een paar woorden: Knutselbootjes, Skippyballen, Geiten aaien, Reuzenbellenblazen, de boel op Stelten! En dit alles met het duo "MET ZONDER JAS" bij het Duurzaamheidscentrum in Assen.Veel muziek, gezelligheid en stralend mooi weer....Volgend jaar weer???

Collage Zomerfeest 7 juli 2018 website

SamSam zet de deur open
Op zaterdag 2 juni tussen 10.30 en 12.30 uur zet GastOuderBureau SamSam de deur open voor belangstellende ouders die meer willen weten over gastouderopvang. GastOuderBureau SamSam heeft een uitgebreid netwerk van gastouders in de gemeenten Assen en Midden-Drenthe. Ouders kunnen deze dag langskomen aan de Stationsstraat 9 in Assen om informatie te ontvangen over de mogelijkheden van gastouderopvang, de financiën en overige vragen.
SamSam wil graag het bestand gastouders verder uitbreiden. Mensen die overwegen gastouder te worden zijn van harte uitgenodigd om langs te komen voor informatie over de mogelijkheden.
Gastouderopvang is kleinschalige, flexibele kinderopvang in een huiselijke setting voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De opvang vind plaats bij de gastouder thuis, voldoet aan de eisen die de Wet Kinderopvang stelt en komt in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag. Kom vrijblijvend langs en maak kennis met SamSam! Voor meer informatie kijk op: www.gobsamsam.nl

open huis 2018

De herhalingslessen EHBO van de ‘voorjaarsgroep’ zijn weer geweest. De gevaren van de eikenprocessierups zijn besproken, een spel met als onderwerp infectieziekten en natuurlijk de levensreddende handelingen met de babypop en de juniorpop en het gebruik van de AED.
In het najaar volgen weer herhalingslessen. Deze zullen zoals het nu lijkt in september gaan plaatsvinden. De betreffende gastouders ontvangen t.z.t. de uitnodiging.
Dank aan Sabine Niewold, veiligheidstrainingen!

EHBO voorjaar 2018

SamSam is aangesloten bij de geschillencommissie Kinderopvang. Dit is het orgaan waar ouders terecht kunnen wanneer zij een klacht hebben over de dienstverlening van het gastouderbureau en er samen met de kinderopvangorganisatie niet uitkomen. Ook in 2017 heeft SamSam het jaar weer klachtenvrij afgesloten en ontvingen we dit certificaat met de mooie woorden: 'Samen werken aan Kwaliteit'

Certificaat Klachtenvrij