Nieuws

De inloopochtenden en intervisiebijeenkomsten zijn weer gestart op locatie! Afgelopen vrijdag de eerste inloopochtend in het Duurzaamheidscentrum en de Logeertuin in Beilen.
 
De eerste intervisie van gisteravond ging over 'kijken en luisteren naar kinderen'. Wat zie je, wat doet dat met jou, wat vraagt een kind van jou en hoe kan je een kind verder helpen in zijn ontwikkeling? Met mooie ingebrachte praktijkvoorbeelden en input van de collega-gastouders was het een goed begin van een lange reeks aan intervisiebijeenkomsten in de toekomst! Dank aan Katinka, Hennie, Jaenet en Germaine.
 
PS: deze apen kijken niet en luisteren niet, maar daar zijn het apen voor. ?
 
243186237 4433035030119332 7245435131798287163 n

Vandaag is het de dag van de gastouder! Op deze dag zetten wij ALLE gastouders van GastOuderBureau SamSam even extra in het zonnetje en heel erg bedanken voor alle zorg, aandacht, inzet, enthousiasme, meedenken, organiseren en flexibiliteit voor al die kinderen die elke dag weer een veilig en liefdevol plekje mogen vinden bij hen.

Dag van de Gastouder 2021

Gastvrij werken vanuit huis en hart

  • Is werken met kinderen je passie en zoek je een nieuwe uitdaging?
  • Bepaal je graag je eigen werktijden en dagen?
  • Maken kinderen jou blij en heb je oog voor hun behoeftes en ontwikkeling?
  • Kortom: heb je ruimte in je hart en in je huis?

Wil je graag werken met een gastouderbureau dat:

  • lokaal werkt, waarbij je regelmatig contact hebt met je vaste bemiddelingsmedewerker
  • aandacht heeft voor persoonlijke groei
  • regelmatig intervisies en bijeenkomsten organiseert, waarbij je je collega gastouders ontmoet en spreekt
  • een ruim scholingsaanbod heeft
  • borg staat voor een snelle uitbetaling van je vergoeding, ongeacht het betalingsgedrag van de ouder

Dan is Gastouder worden via GastOuderBureau SamSam iets voor jou!

Wij zoeken gastouders in de gemeenten Assen en  Midden Drenthe om ons team te versterken. Heb je de juiste diploma’s (minimaal Helpende Welzijn, niveau 2) dan zijn wij geïnteresseerd in jouw aanbod!

Er is erg veel vraag naar (flexibele) gastouderopvang ook in de weekend- en avonduren, dus je kunt snel aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tel. 0592-309071; e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.gobsamsam.nl

Werken vanuit huis en hart

Op 27 oktober 2009 ondertekende Janneke haar bemiddelingscontract met SamSam en ging als gastouder aan de slag. Met een achtergrond als verpleegkundige ving Janneke met veel plezier kinderen op uit haar dorp Smilde. Janneke bood de kinderen een fijne speelplek, had oog voor het welbevinden van de kinderen maar ook voor de strubbelingen die ouders soms ervaren bij het groot brengen van hun kinderen. Met het vertrek van Janneke komt er een einde aan bijna 12 jaar samenwerking met SamSam. Het is voor Janneke tijd om haar 'oude' werk weer op te pakken: buitenshuis werken in de zorg! Bedankt voor de trouwe samenwerking en veel succes en geluk in de toekomst, Janneke!

Na 16,5 jaar gastouderschap zet Hennie haar handtekening op het wijzigingsformulier tbv het landelijk register kinderopvang. Met deze krabbel zet Hennie een definitieve streep onder onze samenwerking, het afscheid is een feit. Op de boerderij blijven kinderen welkom maar vanaf nu is Hennie 100% oma! Veel geluk en gezondheid voor jou en je familie, Hennie. Het ga je goed!

393811edce44e19147deba5f079d5498