Monique

Monique Tebbe

mede-eigenaar/bemiddelingsmedewerker

Na studie HBO-Jeugdwelzijnswerk in 1987 terecht gekomen in de kinderopvang. Eerst vrijwilligster bij een kinderdagverblijf in Leeuwarden vervolgens leidster op een kinderdagverblijf in Assen. Twee jaar later doorgegroeid naar de functie hoofdleidster tien jaar leiding gegeven aan een team van beroepskrachten. Na een korte onderbreking als bemiddelingsmedewerkster begonnen bij het gastouderbureau. Sinds oktober 2004 mede-eigenaar van SamSam.


Werkgebied: Assen
NoorderparkMarsdijkLariksCentrumAssen-OostBaggelhuizenKloosterveen
Ria

Ria Storm

mede-eigenaar/medewerker financiën en administratie

Vanaf 1993 werkzaam als administratief medewerker in de kinderopvang. Begonnen op de administratie van de kindplaatsing van (toen nog) Stichting Kinderopvang Beilen/Westerbork. De laatste 17 jaar verantwoordelijk voor alle administratieve en financiële werkzaamheden bij het gastouderbureau. Sinds oktober 2004 mede-eigenaar van SamSam.


Maaike

Maaike Mollema

bemiddelingsmedewerker

Na HBO opleiding Inrichtingswerk als groepsleidster gewerkt in kindertehuizen. Daarna 15 jaar werkzaam geweest bij de Wereldomroep in Hilversum bij de radio. Na naar het Noorden te zijn verhuisd 4 jaar bij het gastouderbureau (SKPW) in Hoogezand gewerkt, vervolgens een jaar bij het Leger des Heils als gezinscoach. Sinds juli 2006 werkzaam als bemiddelingsmedewerker bij SamSam.


Werkgebied: Assen
PeeloPittelo

Werkgebied: Midden-Drenthe
BovensmildeSmildeHoogersmildeBeilenWesterborkWijster

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier, of meld u direct aan via het aanmeldformulier!