Monique

MoniqueTebbe

mede-eigenaar/bemiddelingsmedewerker

Na studie HBO-Jeugdwelzijnswerk in 1987 terecht gekomen in de kinderopvang. Eerst vrijwilligster bij een kinderdagverblijf in Leeuwarden vervolgens leidster op een kinderdagverblijf in Assen. Twee jaar later doorgegroeid naar de functie hoofdleidster tien jaar leiding gegeven aan een team van beroepskrachten. Na een korte onderbreking als bemiddelingsmedewerkster begonnen bij het gastouderbureau. Sinds oktober 2004 mede-eigenaar van SamSam.


Werkgebied: Assen en Beilen e.o.
(Noorderpark, Marsdijk, Lariks, Centrum, Assen-Oost, Baggelhuizen, Beilen en omliggende dorpen)

Ria

RiaStorm

mede-eigenaar/medewerker financiën en administratie

Vanaf 1993 werkzaam als administratief medewerker in de kinderopvang. Begonnen op de administratie van de kindplaatsing van een kinderdagverblijf in Beilen. De laatste 19 jaar verantwoordelijk voor alle administratieve en financiële werkzaamheden bij het gastouderbureau. Sinds oktober 2004 mede-eigenaar van SamSam.

Martzen

MartzenAkkerman

bemiddelingsmedewerker

Na mijn opleidingen HBO - Sociaal Pedagogische Hulpverlening en HBO Creatieve therapie heb ik jaren in de gezinshulpverlening gewerkt. Daarna de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Eerste jaren als leidster, daarna ook als trainer. Sinds 2015 werkzaam voor mijn eigen bedrijf als babyspecialist. Daarnaast werk ik sinds januari 2023 bij SamSam als bemiddelingsmedewerker.


Werkgebied: Assen en Smildedorpen
(Peelo, Pittelo, Kloosterveen) en Smilde/Bovensmilde/Hoogersmilde

Neem contact op via het contactformulier, of meld u direct aan via het aanmeldformulier!