SamSam vindt een goede communicatie met ouders belangrijk. De ouders hebben geregeld contact met de gastouders, maar SamSam wil graag de ouders regelmatig spreken. Dit gebeurt via de Ouderraad.

De Ouderraad bestaat uit minimaal vier en maximaal zeven ouders die hun kinderen bij een gastouder van SamSam onderbrengen.

Ook in de Ouderraad?

Verblijft jouw kind momenteel bij een gastouder van SamSam en wil jij een actieve bijdrage leveren achter de schermen? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan onze Ouderraad. Lijkt het je leuk om samen met Marijke, Peter en Robert de Ouderraad te vertegenwoordigen? 

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of neem telefonisch contact op met SamSam tel. 0592-309071

 

Contact?

Heb je als ouder vragen die je niet rechtstreeks kunt of wilt stellen aan het gastouderbureau? Neem dan contact op met de Ouderraad via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Marijke Rasing 
Peter Stegink 
Robert Jonker