Cathy GaalmanCathy GaalmanCathy Gaalman website

Ik ben Cathy Gaalman en woon aan de rand van Smilde met een heerlijke ruimte in en om het huis. Naast mijn aanwezigheid is er een hond aanwezig, dit is teckel Harry, Harry is een lieve hond en van spelen met kinderen wordt hij heel blij. Sinds september 2017 ben ik er als gastouder om uw kind/kinderen op te vangen. Dit doe ik met de overtuiging dat het een verantwoordelijke taak is uw kind/kinderen te verzorgen. Voor de kinderen is er veel ruimte om te spelen, buiten zijn er allerlei attributen om mee te spelen, zoals een glijbaan, een (ingegraven) trampoline en binnen staat ook het nodige speelgoed. Verder is er slaapgelegenheid voor de kinderen die dat nodig hebben. Daarnaast zal er educatie voor de kinderen zijn en zal een boswandeling o.i.d. niet ontbreken. Alle doordeweekse dagen ben ik beschikbaar!
 
Kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar zal ik opvangen, verder kunt u in overleg nog andere wensen kenbaar maken. Als gastouder ben ik ingeschreven bij het landelijk register voor gastouders met de goedkeuring van de GGD.
 
Ik hoop van u te horen.
Hartelijke groetjes,

Voor meer informatie bel of mail naar SamSam: 0592-309071 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.