Mijn naam is Germaine Lüschen,Germaine Luschen

Ik word vrolijk en blij van kinderen. Van hun speelsheid, hun onbevangenheid en openheid waarmee ze de wereld tegemoet treden. Het begeleiden van kinderen is mijn passie. Naar ze luisteren en volgen in hun groei naar volwassenheid. Woorden die bij mij passen zijn: betrouwbaar, eerlijk , respectvol, kundig, ruimdenkend en een warme persoonlijkheid.

Ik ben gastouder en kom bij de gezinnen thuis. Dit vind ik prettig daar de kinderen in hun eigen omgeving kunnen blijven en als ze overdag het nog nodig hebben om te slapen kan dit in hun eigen bedje.

Ik ben een mensen-mens. Daar waar ik een steentje bij kan dragen in de opvoeding en begeleiding van kinderen, doe ik dat graag. In de tijd toen mijn kinderen nog thuis woonden heb ik met enige regelmaat kinderen opgevangen voor langere periode die het een tijdje lastig hadden bij hun eigen ouders.
Ik ben gericht op het welzijn van een ander. In het bijzonder op dat van kinderen. Ik ben van mening dat ieder kind het recht heeft op een veilige en geborgen leefomgeving, die zorgt voor groei en ontwikkeling en daar wil ik graag aan bijdragen.
 
Ik ben graag buiten met de kinderen, wandelen, naar de speeltuin en in de bossen struinen. 

Samen lezen, knutselen, tekenen, zingen , dansen en spelletjes doen. 


Ik heb inmiddels zelf 3 volwassen kinderen die allen het huis uit zijn en heb daarom tijd en zin om andere kinderen te begeleiden. Mijn uurtarief is afhankelijk van de werkzaamheden die van mij verwacht worden, maar daar komen we samen wel uit.

Inmiddels verhuisd naar Haren en richt ik me ook op de stad Groningen waar ik heel bekend ben omdat ik er meer dan 20 jaar gewoond heb. Ik ben flexibel, dus ook in de regio rond Assen kan ik ingezet worden.

Voor meer info bel of mail met SamSam 0592-309071 /  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.